Új Harkányi Hírek onlineArchiveHelyi
Kezdőlap » Összes cikk » Helyi

Láttad már a Fürdőfesztivál képeit?

Neoton, Wellhello, By Alex és a Slepp, Caramel és még öt tucat másik program, köztük a vizespólós mellszépségverseny fotóit hoztuk egy tető alá. A galériák megtekintéséhez kattints a képre!

Könnyed programokat ígér a fesztivál harmadik napja

Kegyes volt az időjárás a huszonötödik Fürdőfesztivál résztvevőihez szombaton, az éjszakai eső megvárta a nagy programok végét. Vasárnap este a hőség kicsit alábbhagy, a nagyszínpad este Caramellé, de napközben is számos program várja a vendégeket.

Szombaton duplázik a Fürdőfesztivál – GALÉRIA

Megtelt a színpad előtti tér a huszonötödik Harkányi Fürdőfesztivál első napján. A Neoton rég látott tömegeket vonzott a fürdőbe, ahol szombaton tovább folytatódik a kavalkád.

A Neoton is ad az első napon koncertet

Több helyszínen zajló kisszínpadi programokkal veszi kezdetét péntek délután a huszonötödik Fürdőfesztivál. Pénteken DJ-k nyitják a háromnapos rendezvénysorozatot, mely több tucat programot sorakoztat fel.

A fiatalok mondhatják el, terveikhez milyen segítségre van szükségük

A fiatalok helyben tartása, Harkányba csábítása a célja annak a projektnek, melyre az EFOP keretében 156 millió forintot nyert Harkány. A 16-35 év közötti helyi fiatalokat tartaná a városban az Esély otthon pályázat.

Két év távlatából a gépesítés bizonyult megoldásnak

A nyár folyamatos közterületi jelenlétet igénylő munkálatai, az őszi lombhullás és a tavaszi szezonkezdés is látványos valamint eredményes gépesítésnek köszönhetően vált gördülékenyebbé Harkányban.

Itt a 25. Fürdőfesztivál részletes programja

Ne programsorozat, hanem fesztivál legyen – ez volt a jövő hétvégén megrendezésre kerülő huszonötödik Fürdőfesztivál szervezőinek célkitűzése. A péntektől vasárnapig tartó rendezvény így nem csak helyhez kötött eseményekként peregnek, hanem a teljes fürdőt igénybe vevő kavalkáddá pörög fel.

Fürdőfesztivál – így lehet átvenni az ingyenes belépőt

Jövő hétvégén rendezik meg Harkány egyik legjelentősebb programját, az idén huszonötödik alkalommal tartott Fürdőfesztivált. Az eseményt a harkányiak ingyen látogathatják.

Tűz ütött ki a második emeleten, két személy eltűnt

Egy kitalált vészhelyzet alapján gyakorlatoznak a tűzoltók Harkányban. Éves, kötelező feladatuk szerint tűzoltási és életmentési gyakorlatot tartanak a helyi idősek otthonában, mely során az állomány az épület sajátosságaival is ismerkedik.

Bubó, a kis Vuk és Lúdas Matyi is beköltözött a fürdőbe

Bubó doktor, Vuk, Lúdas Matyi, Pom Pom és a tévémaci is alakot öltött a strand gyermekrészlegében. A helyi fafaragó mester még tartogat meglepetést a nyárra, egyebek mellett a legendát is fába varázsolja.

Mozi, kultúra, szórakozás – a héten jön az Irigy Hónaljmirigy is

Harkányban ezen a héten is a tematikus programokkal telnek a napok, melyeken a legkisebbektől a legnagyobbakig minden korosztály megtalálja számítását. A hagyományos kultúra mellett fürdős programok, szabadtéri mozi és szórakoztató műsor is várja vendégeit.

Már javában zajlik a szavazás

Negyedik alkalommal vette kezdetét az Év Fürdője szavazás. A közel 200 hazai fürdő három kategóriában verseng a voksokért.

Este film, szombaton mulatós a művház előtt előtt

Csütörtök este a Titanic forog a művelődési ház előtt felhúzott vásznon, szombaton pedig a negyedik Hangfürdőn múlathatjuk az időt ugyanott. A rendezvények ingyenesek.

Belső vizsgálat indult a rendezvényt ellehetetlenítő tájékoztatás miatt

Belső vizsgálat indult a Tenkes Hadjárat helyben tervezett rendezvényével kapcsolatban adott téves felvilágosítás miatt, mivel a hibát figyelmen kívül hagyva a közterület-felügyelő nem korrigálta a félrevezető tájékoztatást. A tévedés miatt egy húsz évre visszanyúló hagyomány szakadt meg.

A közterület-felügyelők akasztották meg a Tenkes Hadjárat felvonulását

Nem volt harkányi állomása az idei Tenkes Hadjáratnak. A két évtizedes hagyományra visszatekintő kulturális esemény a közterület-felügyelőknek esett áldozatul.