Kezdőlap » Összes cikk » Helyi

Saját autója alatt gyújtotta fel az avart

Gazt és avart égetett egy telek tulajdonosa Harkány mellett, amikor kigyulladt az ott parkoló autója is. Az eset során nem sérült meg senki, de az autó használhatatlanná vált.

Márton Béla: még sok a feladatunk, de már van mit felmutatnunk

Márton Béla a képviselő-testületi tagsága mellett a parkolóirodát is vezeti, valamint a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. felügyelőbizottságának elnöke. Az elmúlt öt évről és a város fejlesztéseiről kérdeztük.

Választások – így szavaztak olvasóink

Egy nap alatt gyűlt össze az a szükséges számú szavazat, melyekkel az őszi helyhatósági választásokon a siklósi jelölteket vették sorba olvasóink.

Kiss-Kálmán Éva: a fürdő elindult a fejlődés útján

Kiss Kálmán Éva két ciklus óta tagja a város képviselő-testületének. Munkásságát dicséri többek közt a város és a fürdő virágosítása, a Virágos Magyarország versenyeken elért eredmények. A képviselővel értékeltük az elmúlt öt esztendőt.

Évekig rács mögött lesznek a harkányi álarcos rablók

A Pécsi Járásbíróság hétfőn bűnösnek mondta ki azt a két 50 és 54 éves harkányi férfit, akik álarcban egy éve raboltak ki egy idős házaspárt. Diósviszlói 49 éves társuk sofőrként segédkezett nekik.

Poller Roland: Harkány Magyarország mediterrán tengerpartja

Poller Roland két ciklusban dolgozott képviselőként a városban. Mindkétszer időközben csatlakozott a testületi munkához. A civil életében megnövekedett feladatai miatt nem indul a mostani választáson.

Most szavazhat, kire tenné le voksát a választásokon!

A helyhatósági választásokat október 13-án tartják. Harkányban 4171 szavazópolgár gyakorolhatja demokratikus jogát, hogy eldöntse, ki legyen a város polgármestere és ki legyen az a hat fő, aki a képviselő-testületi székekben foglal helyet.

Remmert Ferenc: minden korábbihoz képest több forrás érkezett a városba

Remmert Ferenc külsős alpolgármesterként segítette a ciklusban a képviselők munkáját. Az elmúlt öt évről kérdeztük, a megvalósított feladatokról és a városban zajló fejlesztésekről.

Kecskeméthy Pál: a gyors alkalmazkodás képessége is fontos a sikerhez

A jelenlegi ciklus első harmadánál szavazta meg a bizalmat a képviselő-testület ifj. Kecskeméthy Pálnak, aki nem csak alpolgármesterként, hanem a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. felügyelőbizottságának tagjaként is részt vállal a város vezetésének feladataiból.

Hétfőtől látogatható az új rész és a Szaunavilág

Szeptember 16-án nyitja meg kapuit a fürdő felújított épületrészében a Szaunavilág.

Baksai Tamás: a fürdő és a város fejlesztése a legfontosabb

Az elmúlt években szemmel látható változásokon ment keresztül a város, jelenleg is három nagy beruházás zajlik, és – mint arról már többször hírt adtunk – több nagy összegű pályázati forrást nyert el az önkormányzat a fejlesztési tervek megvalósítására.

Harkány Sprint: a házigazda nyerte a pontversenyt

Hétvégén harmincnegyedik alkalommal rendezték meg a Harkány Sprint Nemzetközi Úszóversenyt. A megmérettetésen ezúttal hét ország 42 csapatának mintegy 430 versenyzője állt rajtkőre.

Itt a lista, kire és milyen sorrendben lehet szavazni október 13-án

Hétfő délután a választási bizottság kisorsolta a polgármester- és képviselőjelöltek sorrendjét, mellyel az október 13-i helyhatósági választások ívein szerepelnek majd.

Szeptember közepére kell átadni a körforgalmat

A szeptember közepén lejáró határidőnek megfelelően hamarosan átadják a Kossuth és Ady kereszteződésében épülő körforgalmat. Mint a Magyar Közút jelezte lapunknak, a munkálatok a tervezett ütemben haladnak.

Emlékművet avattak Dódi bá’ tiszteletére

Emlékmű avatása előzte meg a Harkány Sprint megnyitóját szombat délelőtt. A nemzetközi megmérettetés előtt az emlékversenynek is nevet adó dr. Vlaskovits József sportmedencénél állított emlékművéről hullt le a lepel.