Kezdőlap » Összes cikk » Helyi

Kilenc városból érkeztek az első kórustalálkozóra

Négy megye kilenc városából érkeztek horvát énekkarok szombaton a harkányi iskola sportsátrába, ahol az első Horvát Kórusok Találkozóját tartották.

Hamarosan újra csobog az országalma

Hamarosan újra üzemel Harkány ezredfordulón átadott jelképe, a Kossuth Lajos utcai országalma szökőkút. A látványosság mintegy tíz éve áll üzemen kívül, most díszítése mellett megszépül a környezete is.

Németországi roadshow-n mutatkozott be Harkány

Az elmúlt napokban Németországban népszerűsítette városunk adottságait a Harkányi Turisztikai Egyesület. A helyi szolgáltatók, a megújult fürdő és a magas színvonalat biztosító kórház lehetőségeit azokon a területeken népszerűsítették, ahonnan térségünk könnyen elérhető.

Öt fiatal kapta meg a kulcsát Harkányban

Csütörtök délelőtt ünnepélyes keretek között adta át Baksai Tamás polgármester a lakáskulcsot annak az öt fiatalnak, aki a Harkányban élni jó –  Esély Otthon program résztvevőjeként foglalhatja el a Zrínyi utcában felújított önkormányzati lakásokat.

Megmutatjuk, milyen hajóval indul Harkány a Nemzeti Regattán – GALÉRIA

Harkány is képviselteti magát a Balaton első nyári fesztiválján, a június első hétvégéjén megrendezésre kerülő Nemzeti Regattán. Városunk a gasztronómai és színpadi produkció mellett vízre is száll, így evezőt ragad és a szelek szárnyán is szerencsét próbál.

A Dráva-menti harcokban elesettek előtt tisztelegtek

A harkányi önkormányzat közös koszorúzáson vett részt a bolgár hadsereg valamint a Magyar Honvédség küldöttségével a város határában lévő katonai temetőben. A második világháború Dráva-menti harcaiban életüket vesztett 1400 hős nyughelye előtt kedd délelőtt hajtottak főt.

A vízen, színpadon és a bogrács mellett is bemutatkozik Harkány

Ötven település, köztük Harkány is megmutatja tudását a Nemzeti Regattán. A Balaton első fesztiválján városunk vitorlással és sárkányhajón is vízre száll, valamint a bemutatkozó stand mellett a térség gasztronómiáját és zenéjét is elviszi a magyar tenger partjára.   Összeállt a nevező települések listája a nyár első balatoni fesztiváljára, az idén negyedik alkalommal megrendezett Nemzeti Regattára. [...]

Körforgalom: júniustól augusztusig tart majd az építkezés

A város legforgalmasabb csomópontjába a TOP Fenntartható települési közlekedésfejlesztés pályázatán még 2017-ben nyert Harkány önkormányzata 63 millió forintot konzorciumi partnerként egy körforgalom építésére.

Átadták a fürdő felújított szárnyát

Arra vállalkoztunk, hogy Harkányt és a harkányi fürdőt régi fényének és dicsőségének megfelelő színébe emeljük – emlékeztetett Baksai Tamás csütörtökön, a fürdő felújított és kibővített medencerészének átadásakor rámutatva, a fejlesztések többlépcsős ütemében ezzel megtörtént az első lépés.

Gyorshír: átadták a fürdő felújított épületrészét

Csütörtök délelőtt ünnepélyes keretek között átadták a fürdő állami támogatással felújított pihenőcsarnokát. frissítjük

Másodjára rendezik meg a Harkány Kupát

A környező megyék közel hatvan sportolóját várják május 18-án a városi sportcsarnokba, ahol a helyi egyesület második alkalommal rendezi meg a Harkány Kupát.

Másfél év után három országos bajnoki arannyal tért vissza Tihanyi Patrik

Tihanyi Patrik megismételte a Harkányi Diáksport Egyesület (HDSE) fennállásának egyik legnagyobb sikerét.

Huszonegy ország versenyzői ezernél is több gyakorlatot mutattak be

Argentínától Izraelen, Törökországon, Máltán és Cipruson át a környező országokig 21 nemzet több mint negyven csapatának versenyzője képviseltette magát a XVI. Pécs Cup Hungary ritmikus gimnasztika sportversenyen, melynek a harkányi sportcsarnok május 3. és 5. között második alkalommal adott otthont.

Nagy Csaba: Harkány megtervezheti a fejlesztéseit

Péntek délután ünnepélyes keretek között, az iskola diákjainak műsorával kísérve adták át a sportpályája fölé emelt sátrat, mely 450 diák számára könnyíti meg a mindennapos testnevelés órákat.  

Harkányi lány lett a PTE Hangja győztese

A PTE Hangja tehetségkutató verseny idén is lehetőséget biztosított az egyetem hallgatóinak, hogy hangjukat közönség előtt is megmérettethessék.