Nem osztja meg Harkányt – visszalép

Helyi - szerző: KT

Nem akarom Harkányt megosztani, az nem visz egy igaz ügyet sem előre – monda Lantos István független polgármesterjelölt, aki a napokban jelentette be a szavazáson való részvételét.

 

 

Lantos István folytatta: a hétvégi sportbálon ennyi támogatót, ennyi harkányi nőt és asszonyt, ennyi kezet nyújtó férfit látva a sportegyesület társelnökeként elhatároztam, nem indulok polgármesterjelöltként, nem osztom meg a várost. Segítő társa szeretnék lenni Baksai Tamás polgármesterjelöltnek, egy igaz ügy, Harkány érdekében. Korábbi üzlettársaként több konfliktusunk volt, amiket megbeszéltük és félreraktuk, hiszen Harkány érdeke mindennél előrébb való.

 

A jelölt közölte: képviselőként és más tisztséget betöltve is tudja Harkányt szolgálni, mint ahogy tette ezt hosszú éveken át a sportban is. Ha a sport igaz ügye ilyen sikeres, a város összes lakója érdekében miért ne működne minden így – vallja, és arra kéri a többi jelöltet, röplapjaikon hangoztatott hitvallásuknak ne csak most tartsák fontosnak, hanem segítsék Harkányt, mint ahogy ő maga teszi akkor is, ha március 10-én nem lesz képviselőnek választva.