Heti gazdikeresők

Életmód - szerző: KT

Hat pici, tündéri csöppség. Idő előtt kegyetlen módon elszakítva az anyjuktól, egy dobozban rakták ki őket a harkányi elkerülő útra, a nagy melegben innivaló és élelem nélkül, nem sok esélyt hagyva az életben maradásra. Szerencsére állatszerető emberek arra jártak, észrevették a kocsiból őket és bevitték a Harkány-Siklós Állat- és Természetbarát Egyesülethez.
 

Az odaadó gondoskodásnak köszönhetően mindannyian átvészelték ezt a megrázkódtatást. Már 8 hetesek, és túl vannak a féregtelenítésen, a bolhairtáson. Tisztán, egészségesen várják, hogy valaki hazavigye őket. A kényszer megtanította velük a korai önállóságot, hiszen jó étvággyal már egyedül esznek. A fajtájukat és a leendő termetüket nehéz lenne még megsaccolni, de úgy vélhető, hogy terrier keverékek és kis- esetleg közepes testűek lesznek felnőtt korukra.
 

Már most igénylik az ember társaságát, és tudják, megismerik, ki az, akitől az ennivalót, és a szerető gondoskodást kapják. Mint a kis libák, követik az ember lábát. Kizárólag felelős gazdák jelentkezését várják!

 

  


Telefon: 06/20/401-23-88 valamint 06/20/360-97-48, e-mail: sosallatok@sosallatok.hu