Ismét a webhülyék uralják az üzenőfalat

Életmód - szerző: KT

Tízezres nagyságrendet ért el annak az irreális álhírnek a megosztása, miszerint decembertől nem lesz Magyarországon elérhető a facebook. A sok megosztás a mérhetetlen ostobaságnak köszönhető. A hoax a következőképpen szól:

 

[pullquote]Hoax-nak hívjuk az interneten terjengő, valósnak beállított és annak tűnő álhíreket.[/pullquote]

 

Külföldi források szerint Mark Zuckerberg nem akar Magyarországon Facebookot üzemeltetni, oka ennek, hogy a Facebook Co vezetője és alapítója nem akar kiszolgálni ennyi felhasználót mint akik Magyarországon aktivak. Webhir.com információja szerint. Azok akik jelenleg Facebookon regisztráltak, törlésre kerülnek, és ingyenesen átemelhetik a profiljukat Myspace vagy más közösségi hálózat oldalaira. Johnatan James nyilatkozata: „Nem célunk ellenszenvet kelteni, Magyarország csak egyike azon országoknak ahol a Facebook lekapcsolásra kerül, költséges, és nem tudunk ennyi felhasználónak megfelelő szolgáltatást nyújtani, szükségünk van a további szerverekre. Nagy változás van készülőben, és ennek érdekében meg kell tennünk ezeket a lépéseket.” Az új változtatásokról információk jelenleg nincsenek, azonban a lekapcsolás dátuma előre leközölt. 2013.12.10-től nem lesz elérhető a Facebook. Forrás: http://webhir.com/3046_Facebook.html#ixzz2kvmeRCYG

 

Ha az egymást utánzó észlények végigolvasták volna, amit – maguk sem tudnák megmondani miért – gondolkodás nélkül megosztanak, látták volna a titkot: forrás: napiszar!