Döbbenet: Brian meghalt

Életmód - szerző: KT

A Fox tegnapelőtt bejelentette: meghal a Family Guy egyik szereplője. Az eset így is sokkolta a rajongókat, hiszen senki sem gondolta volna, hogy épp Brian Griffin, a beszélő kutya lesz az. Egy emberi karakter halála túl sokkoló lett volna – magyarázta a stáb, miután a Brian élete című epizódban megtörtént az elképzelhetetlen: a legtöbbünk kedvencét elütötte egy autó.

 

Steve Callaghan producer az EOnline-nak adott interjújában elmondta: amikor felvetődött ez az ötlet az írók részéről, úgy döntöttünk, izgalmas lenne kicsit felrázni a dolgokat. Elkezdtünk arról gondolkodni, milyen lesz a következő néhány epizód és milyen hatással lesz ez a család dinamikájára és a karakterekre. Az új kedvenc Vinnie lesz. Vagy nem.

A sztár feltámasztásáért – ami Stewie romokban heverő időgépével elég nehézkes – már rajongói oldal is indult, követelőinek száma lassan eléri a hatszázezret. Callaghan interjújából többen azt szűrik le, hogy csupán néhány epizódról van szó, hiszen a sorozat a realista eb nélkül semmit sem ér. Callaghan remél: bíznak abban, hogy a sorozat nézői hűségesek mert tudják, hogy a készítők a legokosabb döntéseket hozzák – mondta. Szerkesztőségünk a kutyával együtt gyászolja kedvenc sorozatát is.

 

Emlékezz egy lájkkal a legnagyszerűbb kutyára, Brianre, a kedvencedre!