Hangfürdő Tibetből

Helyi - szerző: Kacsúr Tamás
OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Úgy tartják a gongok, hogy a tibeti tálak hangjában megfürödni egyet jelent a szerencsével. Igazán szerencsések voltak a fürdő mai látogatói, hiszen különleges hang- és rezgésélményben lehetett részük.  

 

Az emberi szervezetnek rezgése van, mint mindennek, ami a fizikális világban helyet foglal úgy, mint az emberi szervezetnek is – mondta a relaxációs hangfürdőt irányító szakember. Ezeknek a rezgésnek a harmóniája az, ami egészséget ad nekünk. Hamarosan megízlelhettük a fürdőt is: a tálak és a leghosszabban tartó rezgést adó hangszerek, a gongok varázslatos hangkavalkádja valóban megnyugtató, relaxációs élményt nyújtott a rendezvénynek teret adó csarnoknak, amit megtöltöttek a vendégek. Mondanom sem kell, senkit sem kellett maradásra késztetni.