Itt a hatodik Országos Étterem Hét!

Életmód - szerző: KT

A DiningCity nemzetközi étteremajánló márciusban már hatodszor szervezi meg Magyarországon az egyre népszerűbb Országos Étterem Hetet.

 

A programban több olyan étterem is részt vesz, amely szerepel „Az 50 legjobb magyar étterem” listáján, így az asztalfoglalások során akár Michelin ajánlással rendelkező éttermet is választhatunk. A résztvevők kínálatuk legjavát kínálják vendégeiknek: általában három-négyféle előételből, főételből és desszertből válogathatunk majd.

 

Az Országos Étterem Hét jó alkalom arra, hogy bárki megismerhesse a vendéglátásnak azt a szintjét, amelybe legtöbbünk csak ritkán kóstolhat bele. A rendezvény népszerűségét jelzi, hogy az elmúlt években megsokszorozódott az érdeklődők száma: a legutóbbi rekordszámú látogató majdnem húszezer embert jelentett. A minőségi vendéglátás érdekében az Étterem Hét programjára kialakított szabad helyek száma limitált, így az elmúlt évek tapasztalatai szerint az érdeklődőknek érdemes minél hamarabb asztalt foglalniuk a www.etteremhet.hu weboldalon. A vendégek az asztalfoglalás elküldése után azonnali visszaigazolást kapnak e-mailben a foglalás sikerességéről. Személyes illetve telefonos megkeresés útján nem lehet asztalt foglalni.

 

Az akcióban résztvevő helyek közül legközelebb hozzánk három pécsi étterem található: Enoteca & Étkező, Jókai Bisztró, Zsolnay Étterem és Kávézó.