Lenne igény a hosszabb nyitva tartásra

Helyi - szerző: KT

A délutáni zárást nehezményezték azok a fürdővendégek, akik a pünkösdi hétvége három napjára érkeztek – ők ugyanis nem a pénteki munkanappal számoltak. Mivel a péntek rendes hétköznap volt, a hosszú hétvége mivolta pedig a hétfői szünnapban teljesül, sokakat megtévesztett a nyitva tartásban hirdetett „mindhárom nap”.

 

A pünkösdi hétvége utolsó napján, azaz 9-én hétfőn a rendes nyitva tartás szerint 18 óráig volt nyitva a strand. Ugyan a fürdő honlapján a hosszú, pünkösdi nyitva tartást június 06. és 08. között hirdették csak rendkívülinek, azaz 9-től 20 óráig, a kiírás azonban sokakat megtévesztett: „2014. június 06-08., mindhárom nap 9.00-20.00 óráig” állt az oldalon. A hosszú hétvége nem a péntek miatt hosszú, az munkanap – mondta egy szerkesztőségünket is értesítő vidéki fürdővendég, aki hozzátette: nem ő egyedül szerette volna felkeresni a jegypénztárt emiatt.

 

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/153578449?secret_token=s-qgj4f” params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=false” width=”100%” height=”100″ iframe=”false” /]

 

A strand nyári nyitva tartása szerint üzemel 20 óráig, ami idén a június 27. és augusztus 20. közötti napokat jelenti. Úgy tudni, a személyzet korábbi szezonkezdésre készül, ezt azonban a fürdő vezetése még nem erősítette meg.