Hazenauer: a fürdő a fontos

Helyi - szerző: KT

Hazenauer György levélben reagált Kesjár János megszólítására. A Harkányi Gyógyfürdő Zrt. főmérnöke kérdésünkre azt válaszolta: egyenlőre nem kíván nyilvános vitába bonyolódni, de választ fog adni a fürdő hatáskörébe tartozó kérdéseiről, úgy, mint az ételbár felújítása vagy a tervezett fejlesztések. A kérdések megválaszolása szeptember magasságában lesz aktuális, de előre bocsátotta: nincs takargatni való.

 

Tisztelt Harkányi Polgárok!

 

Számomra mindig fontos volt a fürdő!

 

A tapasztalatommal és tudásommal teljes mértékben a fürdő érdekében dolgozom. Amikor Kesjár Jánost – a támogatásommal is – megválasztotta a képviselőtestület a Fürdő vezetőjévé örültem, hogy egy ismert harkányival jöhetek vissza a fürdőbe. Ekkor tapasztaltuk meg, hogy milyen rossz műszaki és gazdasági állapotban van a szervezet. Nagy hévvel kezdtük a közös munkát! A gyógyfürdő öt csillagos minősítését dokumentáló oklevelet átvettük, de azt az elődeink által beadott dokumentáció alapján kapta a fürdő, részünk csak a hiánypótlások végrehajtásában volt.

 

A közös munka során lassan megismertem Kesjár Jánost emberileg és szakmailag. Én nem kívánom minősíteni, aki közelebb áll hozzá az ismeri! A János jól tudja, hogy miért mondott le! Én annak a testületnek a tagja vagyok, amelyik elfogadta a lemondását! A továbbiakban is a lehetőségeim szerint fogok a Fürdőért és Harkányért dolgozni!

 

Köszönöm a lehetőséget!

 

Hazenauer György