Pop, rock, és fröccs a régióban

Helyi - szerző: KT

Ez a hétvége is igen gazdag lesz programokban, legyen szó Harkányról, Siklósról, Beremendről vagy Bólyról. Ez utóbbi helyszínen a KántoRock ingyenes és klasszis koncertjeitől lesz hangos a rét, Beremenden a Négy Égtáj Fesztivál visszajáró fellépői bolydítják fel a várost. 

 

 

 

Csütörtökön Bólyban 20 órától Takáts Tamás & Black Café Rock Band, 22 órától Rudán Joe és a CODA, éjféltől az OTV koncertjén csápolhatunk.

 

 

Pénteken a harkányi CSAK koncertjével indul a lazítás a fürdőváros szabadtéri színpadánál, ahol 20 órától zenél a csapat. A rendezvény ingyenes, a zene hibátlan, a hangulat garantált.

 

Beremend fesztiválján 19 órától csendül fel a Harold bál. Helyszín a strand, a belépők árai változatlanok lesznek.

 

Bólyban fél héttől Mr. Slave, 20 órától az egyik legjobb AC/DC tribute, a Riff-Raff csap a húrok közé. Ha még bírjuk szusszal, 21 óra 30-tól Blues Factory, 23 órától pedig a Tűzkerék koncertje lesz a színpadon. Kipihenni itt nem igazán tudjuk magunkat, mert hajnali 1 órától a Nihil Chips tereli össze a megye rockereit.

 

 

Szombaton végre megrendezésre kerül – szintén a harkányi szabadtéri színpadon – a IV. Kisfröccsivó Verseny, idén a szeretet jegyében. A Dj-k közül Gabes, Piusz és Janics gondoskodnak a hallgatnivalóról. Az ingyenes rendezvény célja 4000 kisfröccs elpusztítása, 17 órától.

 

Beremend esti zenéje a 20 órától kezdődő Tóth Gabi koncert lesz, szintén a szokásos belépők áráért.

 

A KántoRockon fél hétkor kezdődik az élet, méghozzá a Gardennel. 20 órától a Siklóson is igen nagy sikert arató Cs.Í.T. akkordjai hasítanak a levegőbe, majd 21:30-tól jön a nagyágyú, a Pokolgép. Tóth Attiék által keltett hangulatot fél tizenkettőkor a Titanic tartja fent, majd 1 órakor a sellyei feltörő, a Tres Hombres mutatja be művi pontossággal összerakott számait.

 

 

Vasárnap vár a siklósi vár, méghozzá a 10 és 15 órakor kezdődő Végvári Vitézségekkel, ahol ritkán köszönthető vendégként a pesti solymászok is itt lesznek.

 

A Négy Égtáj Fesztiválon 18 órától Szinetár-Bereczky musical slágereket énekel, 20 órától Mistery Gang koncertje szól, normál belépőért.

 

 

A hétvégére jelenleg enyhén felhős, száraz időt jósolnak. Fázni nem fogunk, 27 fok körül alakul a nappali hőmérséklet, egyedül pénteken borúsabb kicsit a kilátás, ekkor még az esőkabát is elkelhet.