Tiffán Zsolt levele a harkányiakhoz

Helyi - szerző: KT

A terehegyi kampánytalálkozón elhangzottak kapcsán Tiffán Zsolt országgyűlési képviselő levélben fordult a harkányiakhoz.

 


 

Tisztelt Harkányi Polgárok!

 

A mai nap tudomásomra jutott, hogy Imri Sándor Úr, Harkány polgármestere a 2014.október 4-i (szombati) lakossági fórumán, Terehegyen rám hivatkozva próbált olyan politikai töltetű lózungokkal kampányolni, melyek minden alapot nélkülöznek.

Felháborítónak tartom, hogy a nevemben olyan emberek nyilatkozzanak, akik a Fideszhez köthető harkányi polgárokat nap mint nap megalázzák, kirúgják, egzisztenciájukban veszélyeztetik, méltóságukban sértik.

Felháborítónak tartom, hogy Harkány polgármestere rám hivatkozva beszél olyan fejlesztési pénzekről, melyeket az ő állítása szerint én ígértem neki.

Felháborítónak tartom, hogy Magyarország Miniszterelnökét és a Magyar Kormányt bárki beleegyezése nélkül, kampánya álságos stílusában használja.

Tisztelettel tájékoztatom Önöket, hogy Imri Sándorral, Harkány polgármesterével semmilyen egyeztetést nem folytattam/folytatok sem pénzről sem másról.

Kérem Önöket, vegyék figyelembe mondataimat, amikor október 12-én a szavazófülkébe lépnek.

 

Hajrá Baksai Endre Tamás!

Hajrá Fidesz!

HAJRÁ HARKÁNY!

Üdvözlettel:

Tiffán Zsolt

Országgyűlési Képviselő