Folytatódik a drogprevenciós előadássorozat

Baranya - szerző: HH

A siklósi könyvtárban október elején lebonyolított fórum nagy sikert aratott. A drogok fogyasztásának káros élettani vonatkozásaival foglalkozó előadás most tovább folytatódik.

 

 

Míg az októberi előadáson dr. Szemelyácz János addiktológus-pszichotherapeuta főorvos, a Baranya Megyei Drogambulancia vezetője tartott előadást, most a szervezők a korábbi téma folytatásként dr. Angyal Miklós igazságügyi orvosszakértőt hívták meg. Az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szakértő és Kutató Intézet munkatársa a kábítószerek és az új pszichoaktív anyagok – hétköznapi nevükön a designer drogok – fogyasztásának orvosi vonatkozásairól tart előadást a megjelenteknek.

 

A Siklósi Kistérségi Könyvtár és Tudásközpont előadótermében 2014. november 24-én hétfőn 16 óra 30 perctől térítésmentesen megtekinthető előadásra ezúttal is elsősorban gyermekekkel foglalkozó szakembereket – pedagógusokat, családgondozókat és egészségügyi dolgozókat – várnak, ám a programot szervező Siklósi Rendőrkapitányság minden érdeklődőt szeretettel lát, aki érdeklődik a téma iránt. A program során a megjelenteknek lehetősége nyílik arra, hogy kérdéseket tegyenek fel az előadónak.