Harkányban is keresik 2015 legszebb hoteljét

Baranya - szerző: KT

A Travel Channel által kiírt pályázaton térségünkből harkányi, villányi és siklósi szállodák is neveztek. A nyertes hotel díja egy németországi utazás, de a szavazók között is értékes napokat sorsolnak egy hazai szállodában.

 

 

A Travel Channelen 2014-ben indult A lehetetlen szálloda című műsor, melyhez kapcsolódóan a versenyt hirdették. Anthony Melchiorri vendéglátóipari szakember és csapata kis amerikai hoteleknek segít a talpon maradásban és némi profit termelésében. Ezt a legkülönfélébb módon oldják meg: feltűnőbbé teszik az épületet, helyrepofozzák a szobákat, de előfordult olyan is, hogy a szállodai struktúrát változtatták meg sőt, fogtak komoly hiányt okozó tolvajt is.

 

Harkányból az Ametiszt és a Xavin, Siklósról a Castello és a Kultur Farm Vendégház, Villányból pedig a Gere és a Bock szállodája nevezett a megmérettetésre. A díj elnyerése és a helyezés jóval inkább presztízs, mint közdelem egy elismerésért, az eddig 104 ringbe szálló közül akad, aki 300 körüli szavazatot is magáénak tudhat.