Önnek is lehet kávézója a nemsokára nyitó kórházi szárnyban

Helyi - szerző: HH

Nyílt pályázati eljáráson hirdeti meg a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház a régi épületben jelenleg is üzemelő büfé valamint az új hotelszárnyban lévő kávézó, illetve az italautomaták üzemeltetésének jogát.

 

 

A pályázati felhívásokban meghirdetett feltételek szerint a kórház folyosóin üzemelő italautomaták mellett a meglévő büfé lejáró valamint a június elsejével nyitó hotelszárny kávézójának üzemeltetési jogát is piacra dobja az intézmény, mindegyik esetben öt évre.

 

A két külön Pályázati felhívást a kórház az e-mail címén előzetes jelentkezést követően küldi meg ingyenesen az érdeklődők számára – tudatják a közleményben. Mindkét pályázatot postán vagy személyesen kell eljuttatni a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház Nonprofit Kft, Igazgatóság, 7815 Harkány, Zsigmondy sétány 1. szám alatti címre 2015. május 11. délelőtt tíz óráig. A büfé pályázatát tartalmazó zárt borítékon fel kell tüntetni a „Büfé helyiségbérlet”, az italautomatákra vonatkozó pályázatot tartalmazó borítékon az „Ital-automaták üzemeltetése” szöveget.

 

A jelenlegi üzemeltető is pályázik, de az ajánlatok között az összességében legkedvezőbb lesz kiválasztva – tudtuk meg. Hozzáteszik: az ajánlatkérő fenntartja a jogot, hogy bármelyik Pályázati eljárást visszavonja, vagy az eljárást eredménytelennek nyilvánítsa.