Egymásra talált Rudán Joe és a Harkányi Big Band

Helyi - szerző: HH

Kisebb turnét indíthat Rudán Joe és a Harkányi Big Band, miután a Gyermekáldás hete programsorozaton közösen léptek fel. Az énekhang és a zenekar azonnal kialakult összhangja tovább gyűrűzött, a héten két közös koncertet is adnak.

 

 

A Magyarország egyik legnagyobb rockénekeseként számon tartott Joe már Harkányban is különös összhangban zenélt a helyi zenekarral, de a május utolsó napjaiban tartott közös fellépésen még nem lehetett tudni, hogy kapcsolatuk hosszabb távú lesz. A közismert számok új stílusa annyira bejött, hogy első közös koncertjeiket már ezen a héten megtartják.

 

Először pénteken Pécsen, a Köztársaság Téri Általános Iskola szervezésében zajló Köztérfesztiválon lépnek a deszkákra 18 órától, majd vasárnap este nyolckor a harkányi szabadtéri színpadon csendülnek fel jól ismert dallamok az új köntösben.

 

Rudán Joe lapunknak elmondta: énekesként kihívásnak, valódi megmérettetésnek tekinti a big band zenei vonalát. Úgy véli, további közös fellépésekre is számíthatunk a gyönyörű repertoárral rendelkező Harkányi Big Band társaságában, aminek tiszteletbeli tagságát büszkén viseli.