Ingyenes nem, de kedvezményes lesz a szomszéd város bérlete

Helyi - szerző: HH

Folyamatban van parkolóövezetet jelző táblák felszerelése, júliustól már bírságra is számíthatnak a bliccelők. Siklós és Harkány polgármesterei egyeztetésbe kezdtek, melynek célja a két város közötti kölcsönös bérletvásárlás lehetőségének megteremtése volt.

 

 

A két város közötti kölcsönösség alapján az érvényes harkányi parkoló bérlettel rendelkező harkányi lakos vagy vállalkozás jogosult lenne a siklósi lakosok, illetve vállalkozások által elérhető kedvezményes áron, 4.000 forintért éves bérlet vásárlására is.

 

Ugyanez fordítva is járható út lenne: az érvényes siklósi parkoló bérlettel rendelkező siklósi lakos vagy vállalkozás a harkányiak által igénybe vehető kedvezményes árú, szintén 4.000 forintos parkoló bérlet megváltására lenne jogosult.

 

Mindkét városban kérhető fél évre szóló kártya is, de a siklóson váltott, oda szóló bérlet esetében 500 forintos előállítási díjjal is számolni kell. Ahhoz, hogy a kedvezményt igénybe tudjuk venni, a másik város érvényes bérletét kell felmutatni. A kedvezményt még az idei évben bevezetnék.