Csütörtökön adják át a Lepkét

Helyi - szerző: HH

A harkányi strand legjelentősebb medencéjét július másodikán adják át, feszített, sima víztükrét péntek reggeltől törhetik meg az első hullámok. Az elmúlt három hónapban a jelek szerint az elvárásoknak megfelelően újították fel a Lepkét, a hosszú távú üzemeltetést semmi sem akadályozza.

 

 

Sem a kivitelezés, sem az ahhoz kapcsolódó jogi és formai munkák során nem adódott olyan körülmény, mely okot adhatna az átadás vagy a használatba vétel elhalasztására – tudtuk meg Hegyi Ákostól, a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő vezérigazgatójától, aki úgy látja: az eredeti tervek szerint mintegy 150 millió forintból kivitelezett és a legmagasabb minőségű anyagokat felsorakoztató, teljesen felújított medence hosszú évtizedekig fennakadás nélkül szolgálhatja ki a strandolókat.

 

A vezérigazgató tájékoztatott: ősszel elkezdődhet a csúszda építése is, ami tervei szerint a következő években csúszdaparkká bővül. A fürdő területén kisebb és folyamatos szépítkezésekről is beszámolt, amikor járdák felújítása mellett megemlítette például a virágtartók, kukák cseréjét is.