Hátha más megkérdezi?

Gyorshír - szerző: HH

Hétvégén újabb röplap borzolta a harkányi kedélyeket. Szombat éjszaka az Imri Sándor által feltámasztott propagandalappal és egy hirdetőújsággal együtt kerültek – vagy épp nem – a postaládákba azok a szórólapok, amiken ismeretlen személy adott hangot az őt zavaró intézkedéseknek.

 

 

A népszerűtlen intézkedéseket felsoroló röpiratban egyebek mellett a közéleti frontvonalba állt városvezetők juttatásai is meg vannak jelölve. Megalkotója valószínűleg azért adta ki magából fájdalmát, mert habár nagyon szeretné, ő maga nem meri feltenni a kérdéseket a közmeghallgatáson.

 

Az elmúlt évek gyakorlata szerint nem kell paprikás hangulatra készülni a szeptember 1-jén, kedden tartandó közmeghallgatásra, hiszen nevét és arcát senki sem szeretné vállalni – vélt vagy valós sérelmei ellenére. Szerkesztőségünkhöz eljuttatott kérdések zömében kohézió nélküli összeesküvés-elméletekre igyekeznek rávilágítani, közérdekű vonatkozásban vajmi kevés esetben fordulnának a városvezetőkhöz. A megkeresések többnyire abból adódnak, hogy az érdeklődő – a fenti szórólaphoz hasonlóan – nem kívánja arcát adni kérdés formában megfogalmazott felvetéseihez. Természetesen valamennyi bejövő kérést fogadjuk, ellenben csak a valóban közérdekű adatra vonatkozót tesszük fel.