Ez a hétvége nem a Harkányé volt

Életmód - szerző: HH

Itthon szenvedett vereséget a harkányi focicsapat. A Palotabozsok SE-vel vívott mérkőzés 1:1-es félidejéről a vendég csapat fordított, a végeredmény 1:2 lett. A létszámhiánnyal küzdő U16 és U19 együttes sem remekelt.

 

 

Az első félidőben a Harkány SE akarata érvényesült, de a második félidő minta értékű gólja után már nem tudták magukat összeszedni a fiúk. A vereség miatt Harkány a tabella harmadik helyére csúszott vissza. Az egyetlen gólunkat Kolompár Kálmán szerezte.

 

Az első félidő alapján nem várt vereség volt ez. Nyomás alatt tartottuk ellenfelünket a szünetig, bár nem volt bennünk megfelelő dinamika és koncentráció a támadózónában. A második játékrész elején megszerezhettük volna a vezetést, de kimaradt a lehetőség. Egy-két perccel később sokkolóan nagy gólt kaptunk egy távoli lövésből, amit nem igazán tudtunk kiheverni. A végjátékban még kapufáig eljutottunk, de az ellenfél játékosai jobban akarták a sikert – értékelte a mérkőzést Burgert Ottó vezetőedző.

 

Az U16 csapatunk a Tenkes Csárda Siklós FC-vel idegenben mérte össze tudását, az eredmény 6:1 lett. A harkányiak gólját Körmendi Attila lőtte a hálóba.

 

Szintén Siklós FC-től szenvedett nagyarányú vereséget az U19. Az idegenben játszott meccs vége 10:5 lett, Ahol Libor Gergő Libor Gergő és Horváth Attila két-két gólja mellett Bencze Valentin is a hálóba talált.

 

Hétvégén az öregfiúk is pályára léptek, de kevés örömük volt benne. A szomszédvári rangadó eredménye Szársomlyó SE öregfiúk- Harkányfürdő SE öregfiúk 2:1 Itt döntőnek bizonyult a helyzetkihasználás, akár fordított eredmény is születhetett volna.

 

 

 


fotók: Kacsúr Tamás