Szerdán indul az új magyar vígjáték sorozat

Életmód - szerző: HH

Szerdán, azaz október 14-én este 22 órától láthatják a nézők az RTLII vadonatúj vígjáték sorozatát, a butiquehotel.hu-t. A magyar fejlesztésű sitcom főbb szerepeiben Gesztesi Máté, Hernádi Judit, Reviczky Gábor, Székhelyi József, Fekete Réka Thália, Marjai Virág, Madár Tamás és Ódor Zsófi lesz.

 

 

Hosszú idő után újra lesz magyar fejlesztésű és gyártású vígjáték sorozat a hazai televíziós palettán. Az RTLII-n a jövő héttől szerda esténként látható butiquehotel.hu-t az alkotói romantikus komédia sorozatnak definiálják.

 

A történet egy kis szálloda mindennapjaiba enged bepillantást, ahol a vendégekért folyó küzdelem mellett kibontakoznak családi konfliktusok, romantikus szálak, de akár nagyobb veszekedések is. Mindezt nagyon könnyedén, rengeteg helyzetkomikummal és rendkívül szerethetően kínálják a műsor készítői. A fiatal és frissen tulajdonos-igazgatóvá avanzsált Szonját Fekete Réka Thália, édesanyját, Karolint Hernádi Judit alakítja. Kettejük viszonyát jól példázza, hogy a hotel nevében sem tudtak megegyezni, így nem helyesírási hiba, hogy a butiquehotel.hu-ból hiányzik egy o betű. Karolin párja, Kálmán szerepében Reviczky Gábor lesz, aki őrült módon igyekszik megfelelni hitvesének, miközben olcsó trükkökkel próbálja megvalósítani saját vágyait.

 

A család fekete báránya, a ritkán, de mindig bölcsen szóló nagybácsi, az öreg, morcos Medve karakterét Székhelyi József formálja meg. Az egymással folyamatosan rivalizáló recepciós Ernő és a szakács Borisz küzdelmeit Gesztesi Máté és Madár Tamás viszi képernyőre. Míg Marjai Virág a wellnesskirálynő Lolát, a néma szobalány Ritát pedig Ódor Zsófia alakítja.

 

A nézők ennek a nyolcasnak a küzdelmes életébe pillanthatnak be október 14-étől, szerda esténként 22 órától. Akik lemaradnak a premier epizódokról, azok október 24-étől, szombatonként 18 órától dupla epizódokkal pótolhatják be lemaradásukat.