Minden ott lesz, a nagy kép alatt – a főszerkesztő jegyzete

Gyorshír - szerző: KT

Tizennégyezer-háromszázhuszonkettő. Ennyi hozzászólás született az elmúlt öt évben. Megismertük Pikát, Batikot, Münchhauzent, Jules47-et, Bucseket és még oly sok mindenkit, általuk pedig egy kicsit talán egymást is.

 

Együtt bosszankodtunk vagy örültünk velük és bizony sokszor kereste rettegve a lap alját az, akiről a hírek szóltak. Rohantunk nézni a bal hasábot, ha valami történt a városban és nyomkodtuk a zöldpiros ujjacskákat, ha tudtuk. Most új korszak kezdődik: minden információ ott lesz, a nagy kép alatt, nem kell mástól megtudnia.

 

Szó sincs arról, hogy eltűnik a vélemény. Szó sincs arról, hogy nem fontos többé, sőt, azon dolgozunk, hogy egy magasabb szintre emeljük mindazt, amit Harkány lakói hozzá tudnak tenni a város sikeréhez.

 

Mint eddig, ezt követően is minden egyes olvasói levél első kézből kapott, hiteles és pontos információval köszön majd vissza cikkeinkből, melyek még ha vitriolosak is, de bosszantóan vitathatatlanok. Mindehhez azonban szükség van Önre, Kedves Olvasó. Írjon ha látta, írjon ha hallotta és írjon, ha tudni szeretné, mi továbbra is válaszolunk. Válaszolunk, hiszen továbbra is úgy véljük, nem az a fontos, ki mondja vagy mi az IP-címe, hanem hogy miért kiált.

 

Harkány az elmúlt években segítségért kiáltott, mígnem együtt, közös párbeszéddel rájöttünk, hogy változtathatunk amin szeretnénk.

 

Most rajtunk a sor. Átalakítjuk az ördögi játszóteret és a méltatlanul elfeledett fürdőváros újbóli virágzásához hozzátesszük azt, amit csak tudunk, az összefogást. Azt az összefogást, melynek jelentését az orwelli újbeszél módszerével egyesek ellopták és átformálva visszhányták, azt az összefogást, mely olyan sokszor meghiúsult önös, háttérben köttetett galádságok miatt.

 

Január elsejétől új korszak kezdődik hasábjainkon. A hozzászólások helyét új tartalmak veszik át, míg azon fogunk dolgozni, hogy mindenki elégedett lehessen, ha névtelenül vagy magát felvállalva megtiszteli szerkesztőségünket levelével.

 

Köszönjük a több, mint tizennégyezer hozzászólás valamennyi írójának, hogy megtiszteltek minket bizalmukkal, hogy ránk merték bízni a legnagyobb hatalmat, a rettegett véleményt. Most rajtunk a sor, hogy a tényekhez hűen mindezt alázattal megszolgáljuk.

 

Kacsúr Tamás

főszerkesztő