KatlanKajaMustra – baromi nagy hiba volt a saslik

Baranya - szerző: HH

Másfél ezres és öt falat – óriásit tévedtünk a kemping bejárata melletti sütödében, amikor saslikot kértünk. Harminc másodperc alatt elfogyott a három falat hús és némi hagyma és szalonna, mi meg ugyanolyan éhesek maradtunk.

 

 

Igaz, nem volt rossz a lapon utómelegített fél hurkapálcára feltűzött falatkák, de nagyjából háromszor volt drágább, mint a reális értéke. A csirkeragu valamivel többet kóstált, igaz, meglehetősen csípősre sikerült. Ha az utolsó napokban számít a pénz, kerüld a helyet, mi sajnos hiába vártuk, hogy új kedvencünk lesz.

 

Viszont a Nappali hűtőből kivett vasutasszendvicsei tévedhetetlenek: roppanós zöldségek, normális adag pár százasért. Lehet, hogy csak mi esszük, de érdemes megkóstolni a négyszáz forintos felkeverős joghurtokat is, amik málnás, barackos, szedres meg talán áfonyás ízben választható. Kanálban sajnos gyengék, de ha szépen néztek, odaadják a fémkanalukat és ellopható a cukros műanyagkanál is.

 

A bibliai csengésű Gezemice sátornál olyan langallószerű lángost adnak. Négyzetre vágják és nem is drága. A csajok mindig röhögnek, a lángosuk pedig tartalmas, vastag és nem utolsósorban olcsó. Van Gezemice márkájú Gezemice lángos is. Ajánlott kategória.

 

 

 

De hogy akkor most hol is hagyd az utolsó forintjaidat, ha éhes vagy? Vagy a Gezemicénél, vagy még mindig az óriáshamburgert hatszázötvenért adó lakókocsisnál a faluközpontban.