A délkelet meg a zelempé valószínűleg nem vigyorog: 2018-ban indul a kutyapárt

Belföldi hírek - szerző: HH

A létminimumért küzdő déká meg a zöldek valószínűleg nem vigyorognak: a 2018-as választáson indul a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Ezt Kovács Gergely jelentette be a Népszabadságnak. Az elnök rámutat: a 6,3 százaléknyi érvénytelen szavazat után az MKKP már nem viccpárt.

 

 

Ha mindenáron ezt akarja hallani, indulunk – fogalmazott az elnök a lapnak, hozzátéve: azt hiszem, az országos lista állítása nem jelent számunkra megoldhatatlan kihívást, bár nagyképű lennék, ha azt mondanám, hogy van száz biztos jelöltünk. Ugyanakkor nem szeretnénk beleesni abba a hibába, hogy a többi párthoz hasonlóan mi is fűt fát ígérünk. 

 

A szétmorzsolódott és rendszeresen dugájába dőlő baloldalnak összefogva majd összeveszve most pedig megint összekapaszkodásért lelkesedve de már vitatkozva komoly félnivalója lehet a párttól: míg a gyurcsányfanok az MSZP-be tömörülve bálványuk kilépése után még most is zavartan keresik a helyüket, addig a DK csak a száját tépi és a léggitározó Gyurcsányról mutogat videókat. Az LMP-ből még korábban kilépett az potenciált jelentő Schiffer András, hátrahagyva a sok zöldséget, az MKKP viszont mindezalatt sikerrel szólította meg és állította maga mellé a kampánnyitó népszavazástól megcsömörlött fiatalokat.