MagyarBrands elismersében részesült a csúszdákat összeszerelő cég

Helyi - szerző: HH

Immáron hetedik éve díjaz magyar vonatkozású, kiváló márkákat a MagyarBrands program. Top kategóriában nem, de a futottak még felsorolásban kis erőszakkal harkányi kapcsolatot is találhatunk.

 

Elismerésben azokat részesítik, amelyek munkái méltóan képviselik a magyar szellemiséget határainkon innen és túl. A MagyarBrands top tíz fogyasztói márkája között a Brosodi, a Pick, a Sió és a Soproni mellett az Unicum, Pöttsyös és a Törley is szerepel, míg a top tíz üzleti márkája között a Zwack, Egis, Prezi, Videoton és az MVM is helyet foglal. A harmadik kiemelésben az innovatív márkák szerepelnek. Itt több előzőekben is díjazott mellett a Béres, a Richter Gedeon és a Logmein is helyet kapott.

 

A listák összeállításában érezhető a presztizsét nagyban ejtő kiegyensúlyozottság, miszerint kínosan ügyelnek arra, hogy a rivális cégek is hasonló súlyú elismerésben részesüljenek. Az értékelést önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése alapján születik, olyan szempontok szerint, mint az identitás, márkaépítés, tradíció és innovativitás.

 

A kiosztott három kategória harminc díja mellett több mint 640 elismerésben részesített céget is felsorolnak, melyek között szerepel az Eleven Kft. is. A vállalkozás vízi élményelemek és akvaparkok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik, a harkányi csúszdákat is ők szerelték össze.