Egy nap után köpte szembe kabaláját az úszószövetség

Belföldi hírek - szerző: HH

Letagadta vótörvilit a Magyar Úszószövetség. A horrorkutya után választott kabala vízililiom, de gáz a neve: Water Willy ugyanis sajátos csúnyaságot jelent.

 

 

A Magyar Úszószövetség nem kíván a felmerült kérdések elemzésébe belefolyni, viszont kötelessége közzétenni, hogy bár a 2017. évi világbajnokság szervezésében a többi társszövetséghez hasonlóan szerepet vállal, feladata az úszóversenyek és a nyíltvízi úszóversenyek szakmai előkészítése, ugyanakkor a további szervezési területek – így a kabalababa kiválasztása, elnevezése – a MÚSZ-tól teljes mértékben függetlenek – olvasható a Facebook-oldalukon.

 

Water Willy az angolszász szlengben a kádban „szereplő” pöcsöt jelenti, melyre egy szexuális játékokat felsorakoztató iparág épül. A plüssöket a napokban mutatták be egy asztalra kirakva és kézben is tartva, elvileg teljesen más céllal. A tervező Tatai Tibor közlése szerint eredetileg nem is Water Lilly (szerk.: water lily egyébként vízililiomot jelent) és Water Willy lett volna a nevük, hanem Lili és Lala.

 

Az úszók korábban egy lelketlen, vak komondorral vallottak csúfos kudarcot, mely szintén csak állításuk szerint volt az, ami.