Arról blogolt, hogy négy év után a harkányi gyógyvíz segített neki

Helyi - szerző: HH

Napjainkban egyre népszerűbbek a bloggyűjtő oldalak. Mindenki másra használja: van, aki publikációit alapozza meg vele, van, aki csak gondolatait osztja meg a nagyvilággal. Az egyik blogban egy harkányi bejegyzést találtunk.

 

Évről évre találkozunk harkányi babákkal, családokkal, orvosokkal, akik a születés csodáját köszönhetik a kórház gyógyvizére épülő kezeléseinek. Emlékeznek Zalánra, Beátáékra vagy Varga doktor úrra? Úgy tűnik, a sikersorozat idén is folytatódik.

 

„Nézze csak!” – fordítja felém a doki a monitort, én meg nézem-nézem, és hiszem is, meg nem is – írja Tünde, aki négy év sokadik lombikprogramja után a harkányi kezelést követően azonnal teherbe esett és meggyőződése, hogy ebben a harkányi víz volt segítségére.

 

Nagyon sok tanulságot le lehet vonni a történetemből, mindenki le tudja vonni a magáét. Persze minden meddőségi történet más és más, mások az okok, a környezet, a sikerhez vezető út – vallja Tünde, majd folytatja: biztos vagyok abban, hogy nálunk a harkányi kezelés és a pszichológus segítsége kellett ahhoz, hogy megfoganjon a baba. Senkinek nem tanácsolnám, hogy hagyja abba a lombik-kezelést, de biztos vagyok benne, hogy ez a két kiegészítő kezelés rengeteget segít. A harkányi kórházat már vissza is hívtam, és elújságoltam a doktor úrnak a jó hírt – nagyon boldog volt ő is, és a nővérkék is.

 

Remélem, hogy a történetemmel talán egy picit segítek azokon a nőkön, akik hasonló szituációban, élethelyzetben vannak. Nem szabad feladni, nekünk 3,5 év után sikerült, úgy, hogy minden egyes orvos azt mondta, hogy mindketten egészségesek vagyunk – és mégis ennyi ideig tartott.

 

Kívánok mindenkinek sok erőt, pozitív energiát, és támogató családot, barátokat ehhez az embert próbáló úthoz! Valamint nekik és mindenki másnak kívánok még Boldog Új Évet, egészséget, szeretetet és sok szerelmet.