Hivatalos: legalább hárman vannak!

Belföldi hírek - szerző: HH

Ismét a hajdószoboszlói tévében sztendáppolt Drotár Adrienn, ahol bejelentette, nem adja fel a politikát, csak mert egy ország röhög rajta. Szeretnék maradni, mert fogok küzdeni és harcolni azért mert úgy gondolom – mondta. Tervei is vannak, amit saját magától akar megmutatni.

 

A robothangú műsorvezetőhöz két párttársa, István és Imre is elkísérte. Tőlük megtudhattuk, a név milyen hamar adja meg az indulási lehetőséget, valamint hogy van egy házra írt mondatuk, ami az alapja. Ja, és eltörölnék az adót, valamint utólag is okosak.

 

A legutóbbi interjú utáni hahotát elég rosszul viselte a botcsinálta politikus és bejelentette, visszavonul a politikai életből, valamint kilép a Magyar Gazdák és Polgárok Pártjából is. Azért teszi ezt, mert nem tetszett neki, hogy sokan nevetnek félresikerült mondatain interjúján. Ez már nem tűnik igaznak, bár valószínűleg nem ezt a kifejezést használnák.

 

A legutóbbi bukása miatt mea culpázva azzal magyarázkodott, hogy én az egyszerűségemmel akarom megmutatni az embereknek, hogy tudok segíteni. Drotár Adrienn nem hisz a gépek felemelkedésében, mint mondta, mi emberek vagyunk a jövő. Adrinak kedvenc szavából készített összeállítással is kedveskedünk, mivel ő maga is legalább annyira aranyos, mint egy jegesmedvebocs.