Orbán szerint Soros már az illegális bevándorlást támogatja

Belföldi hírek - szerző: HH

A nemzetközi politika hadszíntér, a központjában a migráció, a Soros-egyetem és a civil szervezetek átláthatósága áll – húsvéti interjút adott a miniszterelnök a kormányközeli Magyar Időknek.

 

Orbán Viktor azt mondta, a kormány meg akarja őrizni Európa fundamentumait, nem akar párhuzamos társadalmakat, nem akarja kicserélni a népességet és nem akarja a keresztény civilizációt egy másfajtával leváltani. Saját magát az Európai Unióban egy reformellenzékként látja. A miniszterelnök szerint Magyarországon a kormányzás folyamatos támadás alatt áll. Ebből azt vezette le, hogy a jövő évi választás tétje az lesz, hogy a magyar emberek érdekét szolgáló Országgyűlésünk és kormányunk lesz-e, vagy idegen érdekeket szolgál majd.

 

Nem hiszem, hogy a polgári értelmiség szívesen árulna egy gyékényen azokkal, akikről a hamarosan elfogadandó törvény eredményeképpen világosan kiderül, hogy külföldi pénzen, külföldi érdekeket szolgálva, külföldi megbízásból végzik a tevékenységüket – mondta. Hozzátette: az egész ügy arról szól, hogy Soros György a nyilvánosság elől rejtetten, magyarországi szervezetein keresztül temérdek pénzzel támogatja az illegális bevándorlást.