Paranoiába hajlik a sorosellenes gyűlölet

Belföldi hírek - szerző: HH

Soros György bevándorlási tervét hajtják végre Brüsszelben – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a jelenleg zajló kormányzati plakátkampányra mutatva pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában. Arról, hogy emiatt miért költenek csupán sorosellenes plakátokra milliárdokat, nem beszélt.

 

Soros György tervének egyik pontja az, hogy évente egymillió migránst hozzanak be Európába – állította a kormányfő. Mindenki tudja, hogy a beengedett migránsok szétosztása nem megoldás – tetet hozzá, aki szerint Líbiában meg kellene állítani az ide tartókat, azokat pedig, akik jogtalanul itt tartózkodnak, ki kell szállítani a kontinensről, és nem egymás között szétosztogatni.

 

Az EU és a valódi nyomás alatt álló országok szerint igenis a megoldáson dolgoznak, és nem kérnek Orbán politikájából, közösségi szerepvállalásából, kötelességszegési eljárást követelnek. Mint korábban Orbán mondta, Magyarország Európa kapujaként megállította a migrációt – pedig valójában csak egy kerítéssel Szlovéniába tereltük a menekülteket, ahol most barikád nélkül sincs belőlük.