Gőgös a falvak lerombolásáról, az orosz adatbányákról és a sorostalanításról

Belföldi hírek - szerző: HH/MTI

Az MSZP szerint a Fidesz agrárpolitikája sehova nem vezet, csak a falvak lerombolásához. A párt elnökhelyettese a plakátkampányt és a vizes vébé adathalász hálózatait is szájára vette sajtótájékoztatóján.

 

Gőgös Zoltán felidézte, hogy miközben 151.250 földműves van Magyarországon, mindössze 30 ezer vett állami földet. Az a fajta agrárpolitika, amit a Fidesz művel, sehova nem vezet, csak a falvak lerombolásához – szögezte le.

 

Ennél undorítóbb és aljasabb politikai kampány, mint ami most folyik Magyarországon, még nem volt az országban – fogalmazott arra a kérdésre adott válaszában, hogy mit szólnak a vizes világbajnokság idejére felfüggesztett, Soros György elleni kormányzati kampányhoz. Az MSZP elnökhelyettese közölte, Budapesten lesz egy világesemény és elég bután mutatna az 1930-as évek propagandája a tévéfelvételeken. Ezt el akarják kerülni, ezért veszik le a plakátokat – véli.

 

Azzal kapcsolatban, hogy a vizes világbajnokság ingyenes wifi-hálózatát használók adatai akár orosz és azeri kezekbe is kerülhetnek, elmondta, nem csak magyar állampolgárok, hanem külföldiek adatai is megszerezhetik a hálózat révén, az aranybánya lehet az orosz titkosszolgálatnak.