Minden harkányi tiszteletjegyet kap a fesztiválra

Helyi - szerző: HH

Mintegy négyezerkétszáz harkányi veheti át lakossági tiszteletjegyét a huszonnegyedik fürdőfesztiválra.

 

A helyiek évek óta hangoztatott elvárása volt, hogy a város és a fürdő egyik legjelentősebb rendezvényére ingyenesen léphessenek be és vehessenek részt a programokon.

 

Az idei, július 21-23. között megrendezésre kerülő XXIV. Harkányi Fürdőfesztiválra a 4189 hat éven felüli harkányi ingyen léphet be, a belépőért pedig nem kell mást tenni, mint elmenni érte.

 

A szervezők mintegy ezer előzetesen átvett karszalagra számítanak, melyhez a helyiek lakcímkártyájuk és egy arcképes okmány bemutatása után a művelődési ház előterében, csütörtökön és pénteken 7 és 18 óra között juthatnak hozzá. A tiszteletjegyért csak személyesen lehet bemenni, azt ugyanis ott ragasztják fel a kezükre.

 

Az egyebek mellett Ganxsta Zolee és a Kartelt, KatapultDJ-t, ByTheWay-t, Sterbinszkyt, a Superstereot és a Belgát is felvonultató háromnapos rendezvényre a jegyek 1900 forinttól (62 év feletti mellett a napi diákjegy 2250, felnőttjegy 2490 forint), a többnapos belépésre jogosító karszalagok 4200 forinttól (háromnapos diák 5250, felnőtt 5970 forinttól) kaphatóak elővételben a fürdő pénztáraiban és a Partyzoo jegyirodákban, de megvásárolhatóak az esemény napján a helyszínen is. A hat éven aluliak számára a belépés díjtalan.