A részeredmény titkos, de Harkány az élbolyban van

Helyi - szerző: HH

Két hét és a nyárral együtt lezárul a fürdők legnagyobb hazai megmérettetése, Az Év Fürdője 2017 közönségszavazás is. A verseny pillanatnyi állás szerint fürdőnknek is minden esélye megvan arra, hogy a TOP 10-ben végezzen.

 

A Magyar Fürdőszövetség támogatásával idén harmadik alkalommal, három kategóriában keresik az ország legkedveltebb fürdőit, a verseny szeptember elején hirdet győzteseket.

 

Mint a verseny lebonyolításáért felelős testület elárulta, Baranya megyéből idén 8 fürdő vesz részt a szavazáson. 2016-ban az Orfű Aquapark a Helyiek Kedvenc fürdője kategóriát megnyerte, így a szabályok értelmében 2017-ben nem indult. Mint a szervezők elárulták, idén is jól szerepel viszont a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, amely Az Év Fürdője kategóriában a jelenlegi állás szerint a TOP 10-ben található.

 

A megyén belüli versenyben jól áll még a Thermal Spa Siklós és a Hertelendi Termálfürdő is, mivel a verseny szoros, nekik is van még esélyük egy jó végeredményre.

 

A korábbi évek tapasztalata alapján az utolsó két hétben érkezik a szavazatok közel 20 százaléka, és a helyezések is sokat változhatnak, így a jelenleg jól szereplő fürdők sem nyugodhatnak meg teljesen. Szavazni augusztus 31-én éjfélig lehet.