A műsorvezető küldte haza a rajongókat

Helyi - szerző: HH

A rossz idő és a Halott Pénz zsúfolt pécsi koncertje ellenére is megtelt a színpad előtti tér a szombati R-Go koncerten. A huszonharmadik Szüreti Fesztivál fő fellépője ma a Hooligans lesz. 

 

 

Az esőnél csak a csodálkozás volt nagyobb a szombat esti R-Go koncerten, ahol Szikora Robi ugyan lenyomta a magyar önérzetet felturbózó elemet, ám a rendre következő hungáriás blokk helyett nem a zenekar vonult vissza, hanem az énekes távozott.

 

Lekapcsolt lámpák alatt a hűséges közönsége vagy tíz percig próbálta visszaskandálni az amúgy is késve kezdő – de több mint másfél órát játszó – kedvencét, ám nem a jampinak átöltözött sztár érkezett ahogy szokott, hanem a műsorvezető. A tömeg csak akkor kezdett oszlani, amikor az est házigazdája jelezte, hogy bizony ez volt az R-Go.

 

Itt most nem arról van szó, hogy megértjük-e hogy indul a busz, hanem arról, hogy itt vártuk vagy ezren – mondta egyikük, jelezve, szívesen áztak bőrig a jól ismert dallamok alatt, ám most mégis úgy érzi, ez a Robi cserbenhagyott minket, ha fontosabb az a pár perc, mint mi ott vizesen. Siklóson le sem lehetett küldeni a színpadról, most alá sem írt.

 

 

Folyik a show tovább

 

A fesztivál programjainak sora ma 13 órakor veszi kezdetét, amikor a Gyarmati Band lép a kisszínpadra, akit Nagy Gyula és Barátai követnek sajátosan előadott magyar dalokkal. A menettánc 17 órakor kezdődik. Fél héttől a gasztroudvar színpadán is megmutatja magát a Gyarmati Band.

 

A nagyszínpadon 20:30-tól zenél a Hooligans.