R-Go: az időjárás közbeszólt, de nem játszottak kevesebbet

Életmód - szerző: HH

Valóban nem volt megtartva a második ráadás blokk, ám ennek a legfőbb oka a rossz időjárásra vezethető vissza – közölte lapunkkal a zenekar menedzsere, aki jogtalannak tartja emiatt az elégedetlenkedést.

 

 

Korábban arról számoltunk be: a szombati, kétségtelenül fergeteges R-Go koncert vége meglehetősen furcsára sikeredett, sokan arra vártak, hogy az énekes hungáriás korszakából is elhangozzon néhány dal – mint ahogy az elmúlt években rendre szokott is. Ez azonban elmaradt, ez és a lekapcsolt lámpák miatt többekben olyan érzés támadt, hogy a koncertnek sebtiben lett vége. Az ellenérzést csak fokozta a szűnni nem akaró eső.

 

Mint Tannel Natália megjegyezte, a zenekar a normál műsoridőn túl azért nem játszotta Robi korai időszakát idéző Hungária számokat, mert a szakadó esőben alig maradt valaki a színpadnál. Rámutat: jogtalannak tartja az elégedetlenkedést, mivel ezt a részt mindig az eredetileg tervezett műsoridőn túl játsszák.

 

Az pedig természetes, hogy hosszabb-rövidebb időnek kell eltelnie, mire a művész kifújja magát és kimegy a közönséggel találkozni – de mint mondja, ez még sosem maradt el.