Kár volt rohanni – nyolcan haltak meg az utakon hétvégén

Belföldi hírek - szerző: HH

Hétvégén 147 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez hívtak rendőrt. Ezek közül 6 halálos kimenetelű volt, összesen nyolc személy életét követelve. Másik 50 baleset súlyos, míg 91 könnyű sérüléssel végződött.

 

Négy motoros rohant egy személygépkocsiba szombaton Békéscsaba közelében – öt súlyos sérült. Fotó: Donka Ferenc, MTI

 

Meghalt egy férfi, miután eddig tisztázatlan körülmények között lezuhant a budai Várból a Sikló utcai várfalnál pénteken kora délután.

 

Szombaton reggel a 4-es számú főúton Debrecen és Hajdúszoboszló között egy személygépkocsi kamionnal ütközött. A baleset következtében a teherautó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gépkocsi vezetőjét a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

 

Szombat éjszaka Tass közelében egy 46 éves izsáki nő az úttestről letérve a Kiskunsági-főcsatornába hajtott Suzuki Vitarájával, aminek utastere víz alá került. A nő megfulladt a jármű utasterében.

 

Árokba hajtott és felborult egy autó Kisbajcson vasárnap reggel, a benne utazók közül ketten a helyszínen életüket vesztették.

 

Vasárnap délután a Kőbánya-Kispest irányából közlekedő M3-as metrószerelvény alá került és meghalt egy embert.

Szintén vasárnap gyalogost gázolt el egy autóbusz Csopak és Balatonfüred között a 71-es főúton, aki a súlyos sérülések miatt a helyszínen életét vesztette.