Négyen haltak meg hétvégén az utakon

Belföldi hírek - szerző: HH

Hétvégén 136 esetben hívták a rendőröket személyi sérüléssel járó balesethez. Négynél összesen négy halálos áldozatot is követeltek az utak, míg 40 súlyos és 92 pedig könnyű sérüléssel végződött.

 

Oldalára borult és felgyulladt egy autó Batéban, a sofőr a roncsban égett. fotó: Katasztrófavédelem/7800

 

Pénteken egy személyautó borult fel a Pest megyei Tárnokon, a tűzoltók csak feszítő-vágó berendezéssel tudták kiszabadítani a beszorult középkorú férfit, akinek életét már nem sikerült megmenteni.

 

Felborult és kigyulladt egy személygépkocsi a Somogy megyei Batéban péntek éjszaka. A kaposvári tűzoltók kiérkezésekor az oldalára borult jármű már teljes terjedelmében égett. Az autó vezetőjét feszítő-vágóval kellett kiszabadítani a roncsból, de az életét már nem tudták megmenteni.

 

Személyautó és kisbusz ütközött a 61-es úton Böhönye és Nagybajom között szombaton. A baleset következtében a kisbusz az út melletti árokba borult, Hárman súlyos, tizenketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.

 

Elektromos kerekesszékkel közlekedő idős férfit sodort el egy személyautó szombaton a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbátorban. A 78 éves férfi a helyszínen életét vesztette.