Záporoztak a gólok a vasárnapi meccsen

Helyi - szerző: HH

Három gólt rúgott Harkány első csapata vasárnap Szentlőrinc kapujába – igaz, hatot kapott hazai pályán. Az első félidő 0:2-es zárása után már bizonyossá vált, hogy ez sem a fürdővárosaik meccse, de a második etapban négygólos szomorúság után szépítettek a fiúk.

 

 

Varga Balázs 67., Hőnyi Tamás 76. és Panghy Barnabás 82. percen lőtt gólja 3:6 arányú hazai vereségre volt elegendő a magabiztos játékot bemutató Szentlőrinc ellen. A megye első osztályának rangsorában a középmezőny kissé hátraszorult csapata magabiztosan uralta a mérkőzést.

 

Az összesen két döntetlennel pontot szerző Harkány a tabella utolsó előtti helyén áll, ahonnan Boda csak egy csoda segítségével előzheti meg az őszi bajnokság hátralevő három fordulója során. Ugyanígy az égiekre lenne szüksége Harkánynak is, hogy az előtte kullogó, de ötpontos Bólyt behozza, így a mezőny vége szinte biztos, hogy nem változik: Bóly (5), Harkány (2), Boda (1) sorrendet tartva zárul november végén az őszi bajnokság.

 

A harkányiak játékát legközelebb vasárnap 13:30-tól lehet megcsodálni, amikor az előttük állók otthonában, Bólyban mutatják meg mezeiket.