Fél, hogy idén sem bírja, ezért korlátozza a feladható csomagok számát a posta

Belföldi hírek - szerző: HH

Nem bízza a véletlenre a november 10-től hosszabbított nyitva tartással hízelgő magyar posta. Tavaly karácsonykor a szokásosnál is nagyobb káosz alakult ki az alapvető szolgáltatások területén, így idén egy csomagfeladásnál két limitet is bevezetett.

 

November 15-től visszavonásig a zökkenőmentes küldeménykezelés érdekében a Magyar Posta csomagfeladási limitet vezet be. Az intézkedés a nem szerződéses ügyfeleket érinti, akik naponta legfeljebb 5 darab MPL Üzleti csomagot és 5 darab MPL Netcsomagot adhatnak fel.

 

Az intézkedésre azért van szükség, hogy a Magyar Posta az év végi élénk küldeményforgalomban is az eddig megszokott színvonalú szolgáltatást tudja nyújtani ügyfeleinek – indokolja a nemrég (is) durvát drágító társaság az eddig megszokottakat magas színvonalúnak nevezve.

 

A közleményben arra nem térnek ki, hogy ezt egyetlen postafiókra értik-e, vagy a Magyar Köztársaság teljes területén megtiltják a közpénzen üzemeltetett, de külön díj ellenében igénybe vehető, limiten felüli szolgáltatás aznapi igénybevételét.