Tíz harkányi kiválóság részesül ösztöndíjban

Helyi - szerző: KT

Nyolcadik alkalommal adták át a Duna-Dráva a Tehetségekért ösztöndíj program elismeréseit. A 49 díjazott, valamely területen kiemelkedőt alkotó fiatal sorában tíz harkányi diák is állt.

 

 

A Duna-Dráva Cement Kft. alapítványa, a Duna-Dráva Ifjúsági és Innovációs Alapítvány azzal a céllal indította útjára a DDC a Tehetségekért Ösztöndíj programot, hogy a Beremendi és a Váci Cementgyár vonzáskörzetében élő, kiemelkedően tehetséges és jó tanulmányi eredménnyel rendelkező általános és középiskolás diákok számára rendszeres ösztöndíjat, anyagi forrást biztosítson.

 

Az idei támogatásra 75 fiatal pályázott, akik közül 49 vehette át oklevelét szerda délután a Siklóson. A könyvtár nagytermében tartott ünnepélyen az alapítvány kuratóriumi tagja, Katona Lajos a harkányi általános iskolát is kiemelte két siklósi iskola mellett.

 

A Kitaibel Pál Általános Iskola diákjai közül Albrecht Ákos, Batki Levente, Dokič Natalija, Fekete Mira, Fekete Zalán, Fischer Barnabás, Kővári Laura, Polidano Marissa Tia, Sólyom Boglárka és Nagy Ákos részesült a 2017/2018. évi elismerésben.

 

A képre kattintva galéria nyílik.