Ezen a télen is lesz kedvezményes fürdőbelépő

Helyi - szerző: KT

Az elmúlt évek népszerű gyakorlatához hasonlóan ezen télen is lesz lehetőség kedvezményes fürdőbelépő vásárlására. A harkányi lakosok februárban és márciusban 300 forintért válthatnak jegyet.

 

 

Legutóbb, három hónap alatt – ez év februárjától április végéig – összesen 4807 alkalommal vették igénybe ezt a kedvezményes szolgáltatást – mondta dr. Markovics Boglárka. A jegyző asszony részletezte: erre korábban is egyedileg, a lakcímkártya felmutatásával volt lehetőség, melyet a jövő évben is hasonlóképp, azonos feltételek mellett biztosít a testület – két hónapon keresztül.

 

Az év minden napján 9 és 18 óra között nyitva tartó fürdővel kötött megállapodás értelmében kedvezményes belépők mellett 300 forintos hozzájárulást fizet minden jegyhez az önkormányzat, mely a helyi vendégek számára jelent kedvezményt.

 

A kedvezményes fürdőbelépőket február elseje és március 31-e között lakcímkártyával lehet megvásárolni. A karszalagokat nem lehet előre kiváltani és hazavinni, azokat már a vásárlás helyén felragasztják – emelte ki Márton Béla. A képviselő ezt az esetleges visszaélések elkerülésével indokolta.