A Komló elleni mérkőzés egyértelművé tette az első helyet

Helyi - szerző: HH

Itthon diadalmaskodott az őszi bajnokságban veretlen Harkány kézilabdacsapata a szintén vereség nélkül álló Komló együttese felett. A vasárnap esti mérkőzés 29:25 arányú győzelemmel zárult.

 

 

Városunk és Komló csapata az elmúlt héten 14-14 ponttal holtversenyben vezette a tabellát. A mostani győzelemmel szerzett két ponttal a Harkány SE egyértelműen az élre került, így már nem csak a gólkülönbségek határozzák meg e sorrendet.

 

A szív és az ész diadala volt – összegezte Molnár Antal, kiemelve, a csapat végig kézben tartotta a mérkőzést, a magas színvonalat képviselő ellenfél egyetlen alkalommal sem vette át a vezetést. A bizonytalanabb első félidő után a következő etapban egyértelművé vált a különbség a két csapat között, ami a 29:25-ös eredményt hozta. A szakosztályvezető jelezte, a jövő hétvégén az őszi szezon utolsó fordulóira kerül sor, ahol Harkány az erős mohácsi  Motex KC-val játszik, de a most második helyre szorult Komlónak is minden esélye megvan a Mecsekszabolcs elleni mérkőzésen.