Színes programokkal érkezik a fürdő mikulása

Helyi - szerző: HH

Az egész szombati napot meghinti időjárásálló szórakozással a fürdő mikulása. A fehérszakállú a gyerekekre, szülőkre és a bulizni vagy relaxálni vágyókra is gondolt, amikor játszóházakat, aranyos állatokat, előadásokat és az elmúlt évben népszerűsége által felfejlődött zenés éjszakai fürdést hozza el.

 

Szombaton tíz órától a harkányi fürdőbe érkezik a mikulás, aki krampuszaival 10 órától osztja az ajándékokat. A kicsiket 10 és 13 óra között játszóház és légvár szórakoztatja, de kézműves foglalkozáson is rész vehetnek és nap vár várják őket a PécsZoo kedves kis állatai is. A Hangerdő Társulat Mikulás és a Krampusz kalandjai című előadását 11 órától láthatják.

 

A szülőkre is gondoltak: 14 órától kezdődik Dobó Ágival, az igazanya bloggerével a beszélgetés. A mikulás napi programok és a nemrégiben átadott gyermekvilág részlege a gyógyfürdő belépővel látogathatóak.

 

A nagyobbakat az este várja

 

A programok sorozatának nincs még vége,  mivel a 20 órakor kezdődő zenés éjszakai fürdés két medencével is várja a bulizni vagy relaxálni vágyókat: az előbbire maga a mikulás ajánlatával adják át a welcome italokat a látványfürdőben, ahol Dj Heszi zenéjével színes fények, koktélok, partyhangulat mellett szauna ceremóniával is múlathatjuk az időt. Emellett a lazító éjszakai kikapcsolódásra vágyó vendégeket a kettes medence csendes belső része, vagy a relaxációs zenével andalító szabadtéri medencerész nyugalma várja.

 

A látványfürdőben koktélbár nyit, és megéri korán érkezni is: az első 25 vendég ingyen masszázst kap. A kapukat éjfélkor zárják, a belépő az esti programokra 1150 forint.