Ezerkétszáz parkolóbérlet jár le január végén

Ezerkétszáz parkolóbérlet jár le január végén

Helyi - szerző: HH

Január utolsó napjáig érvényesek a 2017-es harkányi parkolóbérletek – emlékeztetett Márton Béla. A parkolási iroda vezetője hozzátette, az idei bérletek változatlan áron és kedvezményekkel vásárolhatóak.

 

Több mint 1200 parkolóbérlet jár le január utolsó napjával. Az irodavezető kiemelte, az idei bérlet kiváltásához a jármű forgalmi engedélyre van szükség. Az engedélyek kiadása folyamatos, a teljes árú éves bérlet 13 ezer forint, de az állandó harkányi lakcímmel rendelkező személyek vagy vállalkozások kedvezményes vásárlásra jogosultak.

 

Emellett a bérletek kedvezményi rendszere és az együttműködési megállapodások nem változtak, így az, aki Siklóson kedvezményes bérletet váltott ki, Harkányban is jogosult az idén is változatlan árú, esetében mindössze 4000 forintos éves plakett vásárlására. Ez a kedvezmény továbbra is kölcsönös a két város között, így a harkányiak is olcsóbban parkolhatnak Siklóson, de mindkét településen fontos feltétel a saját városban már kiváltott ez évi kedvezményes bérlet bemutatása.