Magában találta meg a hibát az MSZP-s politikus

Belföldi hírek - szerző: HH

Kilép az MSZP-ből Simon József, párt pécsi elnökségi tagja, miután a Pesti Srácok Facebook oldalára olyan fotomontázst tett ki, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök főbe lőve szerepelt.

 

Simon József Facebook-oldalán azt írta: Az erőszak minden formáját elutasítom, kezet soha senkire nem emeltem, de az tény, hogy az elmúlt években néha ökölbe szorult a kezem. Meggondolatlan voltam, és ennek következménye van. A párttagságomról a mai nappal lemondok.

 

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője az ügy után azonnal felszólította az MSZP-t, hogy zárja ki soraiból a politikust, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség pedig azt közölte: megdöbbentő, hogy az MSZMP utódpártjában még ilyen hozzászólások előfordulnak.

 

Molnár Gyula, az MSZP elnöke jelezte, elhatárolódnak az ügytől, de a felelős szerinte az, aki ilyen hangulatot gerjesztett az országban.

 

Mint korábban beszámoltunk róla, Simon egy olyan képet posztolt, melyen Orbán Viktor halántékon lőve roskadt a parlamenti széksorokba, aláríva, “Keresd a hibát. Én nem találtam.”