Óriási olajfolt vezet át a városon

Helyi - szerző: KT

Egész Harkányon át húzódik és a helyi buszmegállóhoz is bekanyarodik az a térségen átvezető olajszennyeződés, mely miatt csúszósak a város és a környék útjai. A nedves, olajos útburkolaton már egy baleset is történt.

 

 

A Siklósi úton, a Kossuth Lajos utcában valamint az 58-as úton – különös tekintettel a hegyi szakaszra – csak fokozott óvatossággal lehet haladni, melyre rendőrök is felhívják a figyelmet.

 

Az 58-as úton egy baleset is történt szerdán 15 óra után. Az ügyben kerestük a rendőrséget és a közlekedési vállalatot, hogy megtudjuk, a jelenségnek és a balesetnek van-e köze egymáshoz, válaszukkal frissítjük a cikket.

 

16:48


A Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. Baranya Megyei Szolgáltatási Központjának állományában lévő 5662/33 számú Pécsről 14:30 órakor induló és Harkányon át Siklósra közlekedő – JLW-452 forgalmi rendszámú – autóbusznál, a siklósi autóbusz-állomáson észleltek olajfolyást. Az autóbusz műszaki mentése megkezdődött, a vizsgálat folyamatban van – közölte a vállalat.

 

16:37


A rendőrség megerősítette, hogy személyi sérülés nem történt, az autóban utazó férfi sértetlenül úszta meg a balesetet. A közút kezelője homokszórással gondoskodik az út csúszásmentesítéséről.

 

15:49


A rendőrség első információi szerint a baleset körülményeit mindenre kiterjedően vizsgálja, a sérülés fokáról még nincs hír. A közlekedési vállalat szintén későbbre ígérve választ jelezte, vizsgálatot indítanak az ügyben.