Hét balesetben tizen sérültek meg a múlt héten Baranyában

Baranya - szerző: HH

Az elmúlt héten Baranya megyében hét személyi sérüléssel járó balesethez hívtak rendőrt. Nyolcan könnyebben, ketten súlyosan megsérültek.

 

Hétfőn késő délelőtt egy előtte álló autónak hajtott egy személygépkocsi Pécsen. A balesetben az álló autóban ülő nő könnyebben megsérült.

 

Szintén hétfőn, délben letért az útról és egy ház kerítésének ütközött egy quaddal közlekedő férfi Pécs-Vasas belterületén. A vezetőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

 

Ugyanezen a napon 17 óra után az 58-as főúton Reménypusztánál őzet ütöttek el. A balesetben a gépkocsi utasa szenvedett könnyű sérüléseket. Pár perccel később Túronyban ment le az útról egy motoros, a férfi elesett, és könnyű sérüléseket szenvedett.

 

Három azonos irányba haladó személygépkocsi ütközött péntek reggel 8 óra előtt Pécsen. A balesetben mindhárom sofőr könnyebben megsérült.

 

A záróvonal ellenére egy bukkanóban kezdett az előtte haladó jármű előzésébe, és egy szemből közlekedő autóval frontálisan összeütközött egy személygépkocsit vezető férfi szombaton 10 óra 45 perckor Mágocs és Bikal között. A sofőr súlyosan megsérült.

 

Pécsett, a Nyugati Ipari úton a Vásártér utca kereszteződésében ütközött össze két személygépkocsi vasárnap nem sokkal 10 óra előtt. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.