Megvan, ki lesz a szüreti fesztivál meglepetés vendége is

Helyi - szerző: HH

Ez az év sem múlik el programok nélkül Harkányban. A két legnagyobb rendezvény, a júliusi fürdőfesztivál és a szeptember eleji szüreti fesztivál egésznapos programjai mellett minden este nagy együtteseket köszönthetünk a színpadon.

 

Mint arról novemberben beszámoltunk, az idei fürdőfesztiválon egyebek mellett a Neotonnal is találkozhatnak a vendégek. Most az is bizonyossá vált, hogy pontosan mikor lép a magyar popkultúra óriása.

 

A július 20-22. között megrendezésre kerülő huszonötödik Harkányi Fürdőfesztivál első napján 21 órától csendülnek fel a jól ismert dallamok Ádámtól és Évától, akikkel legutóbb 2015-ben énekelhettünk utoljára együtt a Szüreti Fesztivál színpadán. A háromnapos rendezvényen a nagy fellépők között sok egyéb mellett velünk lesz még a WellHello és ByeAlex is.

 

Lehullott a fátyol az idei Szüreti Fesztivál másik fő fellépőjének személyéről is: az augusztus 31. és szeptember 2. között megrendezésre kerülő rendezvényen a korábban is bejelentett TNT és a KFT, Vincze Lillás Napoleon Boulevard, Zalatnai Cini, Delhusa John, Roy és Ádám mellett Nagy Ferót és a Beatricét köszönthetjük.