Kilencen haltak meg hétvégén az utakon, köztük egy kisgyerek

Belföldi hírek - szerző: HH

Hétvégén kilenc életet követeltek az utak. Egy kisgyereket kerékpárjával ütöttek el, és számos motoros is a halálba száguldott. A rendőröket 186 sérüléssel járó balesethez hívták a három nap alatt, melyből 9 halálos volt, 52 súlyos 125 pedig könnyű sérüléssel végződött.

 

Ittasság miatt 41 sofőrnek ugrott a jogsija.

 

Helyszínelnek Ónodon, ahol szombaton halt meg egy kilencéves gyerek, amikor kisteherautó elé kanyarodott. Fotó: Vajda János, MTI

 

Tíz méter mély szakadékba zuhant egy útról lesodródó autó péntek délután Heves megyében, Eger és Noszvaj között, a balesetben az autót vezető 64 éves férfi meghalt.

 

Személygépkocsi ütött el egy kismotoros Szegeden. A kétkerekű vezetője a helyszínen meghalt.

 

Meghalt egy motoros, aki személyautóval ütközött szombat délután Zalakomárban. A baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezett, de a 24 éves fiatalember életét már nem tudták megmenteni.

 

Autó gázolt halálra egy kerékpárost Magyargécen szombaton, a férfi a helyszínen meghalt.

 

Meghalt egy motoros férfi Pécs határában az Orfű felé vezető úton is vasárnap délután, miután letért az útról és az árokba hajtott.

 

Halálos baleset történt az 54-es főúton a Bács-Kiskun megyei Bócsa közelében vasárnap este, ahol két személygépkocsi ütközött össze. Két személyt a tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki az egyik autóból, de egyikőjük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.