Ez a hétvége sem múlt el halálos áldozatok nélkül

Belföldi hírek - szerző: HH

Hétvégén – péntektől vasárnapig – 184 sérüléssel járó balesethez hívtak rendőrt. Ebből hat halálos kimenetelű volt, 47 súlyos, 131 pedig könnyű sérüléssel végződött. Ittas vezetőből 27 került a horogra.

 

Mikrobusz és kamion ütközött Kunszentmárton külterületén szombaton. Kilencen sérültek meg.

 

Halálra gázolt egy férfit a Kiskunfélegyházáról Szegedre tartó személyvonat Kiskundorozsma és Szeged között péntek délután 17 óra magasságában. Nem sokkal később Kál-Kápolna állomáson halt meg egy ember a síneken, őt a Budapest-Hatvan-Miskolc személyvonat ütötte el.

 

Személyautó gázolt halálra egy gyalogost Budapest XIII. kerületében szombatra virradó éjszaka. Kicsit arrébb 2 óra magasságában, a XVII. kerületben egy motoros halt meg, aki személygépkocsival ütközött.

 

Szombat reggel egy ember megsérült, egy férfi a helyszínen életét vesztette abban az autóban, amely az M6-os és M8-as autópályák csomópontjában, Dunaújváros térségében a szalagkorlátot átszakítva lerohant az útról.

 

Szombaton is ölt a vasút. A Kiskunfélegyháza felé tartó személyvonat a Szentes és Csongrád között nem sokkal 13 óra előtt gázolt el egy embert.

 

Egy ember meghalt, ketten pedig megsérültek vasárnap délután történt a 84-es főúton, a Vas megyei Sajtoskál község közelében, amikor két személygépkocsi és egy oldalkocsis motorkerékpár ütközött.