Nyolc sérüléssel járó baleset történt négy nap alatt

Baranya - szerző: HH

A pünkösdi hosszú hétvégén Baranyában nyolc olyan balesethez mentek ki a rendőrök, ahol személyi sérülés is történt.

 

Péntek este egy kanyarodó autó miatt rántotta el a kormányt egy másik személygépkocsi, aki emiatt egy villanyoszlopnak ütközött Pécsen. A sofőr súlyosan megsérült. Néhány órával később Királyegyházán történt baleset, ahol egy traktor a szembe jövő autóval ütközött össze, ettől pedig az árokba borult. A vezetője könnyebben sérült csak meg.

 

Szombaton nem sokkal dél előtt egy 14 éves kismotoros srác sodródott ki a balra ívelő kanyarban Pellérd közelében. Nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett.

 

Súlyos sérüléssel végezte viszont az a biciklis, aki 16 órakor Sellyén egy autó elé kanyarodott, ami elütötte. Kicsit később Abaligeten egy motoros kezdett előzésbe, ám az autó pechére kanyarodni kezdett és fellökte, sérülése nem súlyos.

 

Hétfőn is motoros esett el, amikor délelőtt hívták a rendőröket Pécsen a Szövetkezet utcába. Könnyebben sérült. Ugyanezen a napon fél öt körül egy közlekedő nő vesztette el az uralmát az autója felett, és előbb egy parkoló autónak ütközött, majd elütött egy gyalogost is elütött Szigetváron. A gyalogos könnyebb sérülésekkel úszta meg a szerencsétlenkedést.

 

A következő súlyos balesetre hétfő estig kellett várni: egy motoros a 66-os úton, Mánfa határában kezdett előzni a kanyargós hegyi utakon, de egy jobbra ívelő kanyarban eldobta a láncot és az útpadkára, majd egy drótkerítést átszakítva egy betonkerítésnek csapódott.